Balayage

Balayage er en populær hårfarveteknik, der skaber et naturligt og solkysset look. Ved balayage-metoden påføres farven i håret med frihåndsteknik, hvilket resulterer i bløde overgange og et smukt spil mellem lys og skygge. Denne behandling giver dig mulighed for at tilføje dybde og dimension til dit hår, samtidig med at det ser naturligt og solbleget ud.

Lyse striber

Få et nyt og friskt look med vores professionelle behandling af lyse striber.  Behandlingen med lyse striber tilføjer liv og lysstyrke til dit hår, og vores teknik sikrer bløde overgange og et smukt spil mellem lys og skygge. Du vil opnå en fantastisk dimension og dybde i dit hår, samtidig med at det ser naturligt og solkysset ud.

Permanent

Nyd en fantastisk forvandling til dit hår med vores professionelle permanentbehandling. Vores erfarne frisører skaber smukke og langvarige krøller, der tilføjer volumen og bevægelse til dit hår. Med vores skånsomme og moderne teknikker sikrer vi, at dit hår forbliver sundt og velplejet under hele behandlingen. Uanset om du ønsker naturlige bølger eller mere definerede krøller, tilpasser vi permanenten til dine ønsker og behov.

{

Det siger vores kunder!

Altid en fornøjelse at komme i frisør AcaPella, med fantastisk service samt personale. Jeg kan varmt anbefale alle at komme her

Helena Graff

Har haft denne frisørsalon igennem mange år. Meget professionelt personale og faglige dygtige ikke mindst serviceminded med et behageligt miljø.

Karin

 

Super skøn salon med et dejligt personale.

Connie

Prof og får det umulige til at lykkes.

Helle