Velkommen hos Aca Pella

Vores primære opgave er, at give alle kunder i salonen en god oplevelse uanset alder, stil og ønsker. Frisør AcaPella byder dig velkommen til et rolig og afslappet åndehul i din travle hverdag.

Vi vil gøre os umage for altid at levere en høj kvalitet og en stilfuld kreativitet i både vores behandlinger og vores vejledning om tidens trends, pleje og muligheder. Vi holder os opdateret på de nyeste trends og mode, og  skærper vores kompetencer gennem uddannelser og kurser.

Kom ind og få en eksklusiv oplevelse, forkælelse og velvære  – du fortjener det!

Bettina

Bettina

Indehaver, Frisørmester

Bettina startede i lære 1979 i Sorø, har arbejdet som udlært i 2 forskellige saloner i Sorø, har været over og arbejde i en Odenses førerne saloner i ca. 2 år. I 1996 vendte jeg hjem til min fødebyen Sorø. For og starte selvstændig frisørsalon, jeg har i 27 år udlært 16 elever.

Bettinas hjerte brander for frisørfaget, og er meget dedikeret til sit arbejde.

Marie

Marie

4. års lærling

Marie startede i salonen maj 22, Marie kommer fra andet læreforhold og siden Marie startede her har hun udviklet sig helt vildt, sætter du dig i stolen hos Marie så kan du trygt læne dig tilbage og nyde en behandling i allerhøjeste kvalitet.

Marie kan bookes til alle behandlinger.

Lea

2. års lærling

Lea begyndte hos os i juli 23, og er godt i gang med og lære de grundlæggende principper i klipning og farvning. Lea udvikler sig med lynes hast.

Lea er ekspert til farvning af Bryn & Vipper.

 

{

Det siger vores kunder!

Altid en fornøjelse at komme i frisør AcaPella, med fantastisk service samt personale. Jeg kan varmt anbefale alle at komme her

Helena Graff

Har haft denne frisørsalon igennem mange år. Meget professionelt personale og faglige dygtige ikke mindst serviceminded med et behageligt miljø.

Karin

 

Super skøn salon med et dejligt personale.

Connie

Prof og får det umulige til at lykkes.

Helle